Kestas77 rašė:
Pabandyk atjungt ta davikli is viso ir pabandyk kurt.
Ar sitam motorui darosi sklendes adaptacija tai negirdejau, lyg ir ne, bet jei klystu tai kolegos pataisys.
Man tokia beda ka tik buvo su dyzeline zafira. Sitie veleno davikliai kai buna prie mirties (jei beda ne fyskeje ar laiduose) tai pradeda blogai veikti ant karsto motoro prie mazu apsisukimu. Jei gazuojant pavyksta pramust tai gali kuriam laikui praeiti, arba atsalus motorui beda laikinai dingsta. Bent man taip buvo.
O sklendes klaidas galejo mesti nuo motoro tampymosi-kosulio. Bet aisku, jei motoras visas tamposi del kitu priezasciu tai nuo to gali ir veleno daviklis blogai skaiciuoti smagracio dantis.
Paziurek zvakes, babina, istrauk ir nuvalyk naliota nuo veleno daviklio, pamatuok kuro slegi rampoje pradziai, paziurek, gal kur bega vanduo ant elektros mazgu, dabar kai sitaip slapia tai galejo suslapti kad ir ta pati veleno daviklio fyske (gal kur apsarmojo kontaktai). Ten ji kaip ir hermetika turetu buti, bet po sitiek metu prie musu klimato dregme papuola visur.
Daviklį buvau atjungęs. kuriasi lygiai taip pat. jeigu biški pagriebia tai sūkiai būna apie 400 rpm ir trata visas matoras.