berenys rašė:
Kas nors esat isigije toki adapteri muzikai? Kaip jis pasijungia?
Prikabintas failas:
Bluetooth1.jpg
Jei kalbėti būten apie šitokį adapterį, tai vienas galas jungiasi į mašinos radijo jungtį, o kitas galas į pačią radiją. Viskas labai paprasta. Kai jis pajungtas suporuoji savo telefoną su to adapterio bluetooth ir viskas. Tačiau yra vienas minusas - nevisi CD30 ir CD70 turi AUX, todėl jis neveiks su aparatais, kurie neturi AUX.
Tačiau teko matyti analogiškų adapterių, kurie skirti aparatams be AUX - jungiasi prie PH kontaktų. Vėlgi yra minusas, kad PH standartiškai yra MONO, tačiau yra instrukcija, kaip iš MONO padaryti STEREO (reikia perpjauti vieną takelį, kuris sujungia abu kanalus į vieną) čia irgi yra savų niuansų - negalima pajungti jei mašinoje yra UHP4 blokas, nes jis užima PH kontaktus.
Asmeniškai neteko naudoti, nes pas mane nėra AUX (netinka pirmas variantas) ir mašinoje naudoju laisvų rankų įrangą (UHP4), todėl nebėra kur pajungti antrą variantą.
Kas liečia garso kokybę, tai atsiliepimuose rašo, kad nesiskiria nuo CD kokybės tiek jungiant per AUX tiek per PH jungtis.
Ir apskritai yra prikurta daug įvairiausių adapterių, kuriems nereikia nei AUX nei PH jungčių (pasijungia išėmus CD grotuvą arba analogiškas kaip fotografijoje, tik pats adapteris yra daug didesnis ir jungiasi prie kitų kontaktų nei AUX/PH) tačiau dalis adapterių yra labai brangūs. Kai kurių kainos siekia apie 100 EUR, todėl aš greičiausiai pasirinkčiau CD40USB grotuvą, o ne adapterį savo CD30MP3, kuris neturi AUX.
Sveikas nusipirkau tokį modulį, bet prijungus niekas neveikia, net telefona neranda jokio BT įrenginio. Nors mano CD70 pasirinkimuose yra AUX funkcija.