Sveiki,
esu "šviežiena". Forumą stebiu jau keletą metų,užsireginau ką tik, bet nesinori naujos temos kurt, ale Combo C apie 2004-2007 1,6 benzinas domina. Dyzelio net nesvarstau. 5m remontuojant dyzelius duoda savo nuomonę.
Patirtis su opeliais nedidelė - pora metų vadeliotas kaddet e 1,6 sedanas benzduja. Gera karieta. Ypač pavarų dėžės perdavimai/kuro sąnaudos/dinamika. Bėda - rūdys.
Dabar vadelioju ketvirti metai Subaru Forester 97. Bėda rūdys. Visa kita kaip ir gerai. Prie variklio lyst nereik - pakeičiau diržus po pirkimo, sudėjau 4kartos Stag - ir užmiršau. Važiuoklė ir problemų nekelia - einami dalykai - kaladėlės, granatų gumos ir t.t. Tik nesusitariu su galiniais guoliais. Pasigilinus - ne vien mano bėda, sprendimo konkretaus nėra. Bet jau šiaip atsibodo. Kol nebuvo traktoriaus - sodyboje dirbo vietoj jo

(kadangi turi palėtintoją). Kaip beskaičiuoju ir begalvoju - nelabai man reikia visų varančiųjų ratų. Visa tai augina kuro sąnaudas, papildomi mazgai - papildomos išlaidos ir t.t. O ir per mažas darosi. Tai baldas koks, tai krepšių sodybon krūva. Kas su panašia situacija susidūręs - supras.
Todėl ir "dabridau" iki combo c. reno, pežo, citrai, fiat - nepatinka. fiat iš vis neaišku ką gamina. doblas (apie 06m) tai vaikų darželiui ruoštas, reno alergija - su espace 6m atsitrankyta, savi niuansai įvairūs. Beje, combo iš visų šitų berods ir didžiausias yra.
Gal kas važinėjate ir galėtumėt savo atsiliepimus paporint? Kiek žinau tai combo paaukštinta corsa. Dėl aukščio didesnės sąnaudos. Kaip laiko važiuoklė? Pvz. važiuojant 90km/h kiek yra rpm? Kaip vertinate dinamiką? Suprantu, kad tai subjektyvu.. Foresteris irgi nėra kažkoks stebuklas komforto prasme: kietas, garso izoliacijos kaip ir nėra, dinamika irgi..kartais norėtūsi pasispirti išlipus

Įtariu, kad combo ir kažkas panašaus, tačiau gali būti ir minkštesnis..
Ačiū už skaitymą ir kantrybę

Beje, gal Marijampolėje/Kazlų Rūdoj kažkas vadelioja combo c? Norėčiau apžiūrėti gyvai, "pasimatuoti" taip sakant. Už sugaištą laiką kaip nebūt gal susitartume

Redaguoju 14d.: lietuvių atsiliepimų nėra, rusai atsiliepia stebėtinai entuziastingai (gal net per daug) apie combo 1,4, apie 1,6 benziną - tylu..Pats galiu lygint su kadetu 1,6, bet nujaučiu, kad combo patogesnis.