Jimmy rašė:
Buvau ryte apžiūrėt zafiros. Susidariau nuomonę, kad žmogėnas ieško durnių. Skelbime rašo, kad nebuvus daužta ir dažyta, tačiau ėmęs apžiūrinėt, drąsiai tą jo teiginį paneigiau. Maža to, ji vėl apibraižyta... Pasiūliau nuvažiuot padaryt kompiuterinę diagnostiką (moku aš), tačiau atsisakė, motyvuodamas, kad jis pats nežino, kokie parametrai turi būti. Čia jau buvo visiškas absurdas, nes tų parametrų sužinojimas būtinas man, o ne jam. Apie TA pravarymą nenorėjo net girdėti. Pirminis mano paspoksojimas iš karto parodė, kad visi keturi stabdžių diskai jau susidėvėję, t.y. reikia keisti juos ir kaladėles. O ką dar ten surastų mechanikai - vienas Dievas težino. Žemiausia kaina, už kurią jis atiduotų - 4800 jevrų. Iš tų "navarotų" (panoraminis stogas ir lęšinės faros) - man nėra esminės naudos. Visi kiti dalykai - tik minusai. Spalva imli švarai, variklis pats silpniausias, kablio nėra ir t.t.... Aš jam buvau pirmasis potencialus pirkėjas, tai jis nepraranda vilties, kad kažkuris sekantis nebus toks priekabus. Palinkėjau sėkmės pardavinėjant...
ar cia man tik atidaro ta zafiros skelbima lievai ar tas veikejas jau pakeite in zafira a ?
![Žvengia :-]](./images/smilies/bp_f10.gif)